• Kies voor kwaliteit met een hoogwaardige kunststofvloer. Parador vinylvloeren, ofwel PVC vloeren, onderscheiden zich door een functionele opbouw en een intelligente techniek. Zo garandeert ons gepatenteerd kliksysteem een eenvoudige plaatsing. Alle Parador vinylvloeren zijn geschikt voor vloerverwarming. Onze gebruiksklassen tonen aan dat de vloeren ook goed geschikt zijn voor sterke belasting. Beslissend voor duurzaamheid zijn onze solide verbindingen, die maatvastheid en stabiliteit garanderen.

 • De productlijn Parador Basic biedt een veelvoud aan attractieve en tijdloze vinylvloeren die door de optiek overtuigen maar ook door veelzijdigheid en belastbaarheid.

  Producten

  Basic

  Basic

  De productlijn Parador Basic biedt een veelvoud aan attractieve en tijdloze vinylvloeren die door de optiek overtuigen maar ook door veelzijdigheid en belastbaarheid.

  Producten

 • Elegantie en rustgevend vindt u terug in de Classic-lijn van Parador. Met een enorme keus in klassieke en universele decors zijn deze vloeren de juiste keuze bij hoge eisen.

  Producten

  Classic

  Classic

  Elegantie en rustgevend vindt u terug in de Classic-lijn van Parador. Met een enorme keus in klassieke en universele decors zijn deze vloeren de juiste keuze bij hoge eisen.

  Producten

 • Met een breed spectrum richt onze Premiumlijn op veeleisende klanten, die waarde hechten aan een moderne vloer. Tevens verbinden de Trendtime vinylvloeren perfecte kwaliteit met een trendbewust aanbod en uitzonderlijke decors.

  Producten

  Trendtime

  Trendtime

  Met een breed spectrum richt onze Premiumlijn op veeleisende klanten, die waarde hechten aan een moderne vloer. Tevens verbinden de Trendtime vinylvloeren perfecte kwaliteit met een trendbewust aanbod en uitzonderlijke decors.

  Producten