• Laminaat

  Laminaat is een van de populairste vloersoorten in Nederland en dat is niet voor niks. Laminaat is slijtvast, eenvoudig te leggen en verkrijgbaar in talloze uitvoeringen. Vloerenpartner levert laminaat in verschillende afmetingen, gebruiks klasses, garantiejaren en talloze decors. Levering vanuit eigen magazijn vaak in 24 / 48 uur!!

 • Moderne en realistische decoren met een sfeervolle en natuurlijke uitstraling.

  Inspiration

  Inspiration

  Moderne en realistische decoren met een sfeervolle en natuurlijke uitstraling.

 • Laminaat van ons Huismerk XXL is een kwalitatieve en betaalbare laminaatvloer die niet mag ontbreken in uw collectie.

  Collectie

  Vintage XXL

  Vintage XXL

  Laminaat van ons Huismerk XXL is een kwalitatieve en betaalbare laminaatvloer die niet mag ontbreken in uw collectie.

  Collectie

 • Als u op zoek bent naar een vloer met een prachtige uitstraling en van goede kwaliteit, dan is onze Cottage lijn vast iets voor u. De print is niet alleen realistisch, maar ook duidelijk voelbaar. De planken lijken hierdoor massief en zorgen voor een luxe uitstraling.

  Cottage

  Cottage

  Als u op zoek bent naar een vloer met een prachtige uitstraling en van goede kwaliteit, dan is onze Cottage lijn vast iets voor u. De print is niet alleen realistisch, maar ook duidelijk voelbaar. De planken lijken hierdoor massief en zorgen voor een luxe uitstraling.

 • Laminaat Palermo is een kwalitatieve en betaalbare laminaatvloer die niet in uw collectie mag ontbreken. Keuze uit diverse decoren. Neem contact met ons op en laat u verrassen door onze interessante prijzen!

  Collectie

  Palermo XXL

  Palermo XXL

  Laminaat Palermo is een kwalitatieve en betaalbare laminaatvloer die niet in uw collectie mag ontbreken. Keuze uit diverse decoren. Neem contact met ons op en laat u verrassen door onze interessante prijzen!

  Collectie

 • Huismerk 731

  Huismerk 731

  collectie

 • Parador creëert vloerwerelden die net zo verfijnd en individueel zijn als de mensen die erin wonen. Daarom bevat het Parador assortiment ook een grote waaier aan de meest uiteenlopende producten

  Het assortiment

  Parador

  Parador

  Parador creëert vloerwerelden die net zo verfijnd en individueel zijn als de mensen die erin wonen. Daarom bevat het Parador assortiment ook een grote waaier aan de meest uiteenlopende producten

  Het assortiment